Wie zijn wij?

 
 

Arka Houtbouw v.o.f. bestaat sinds 2005.

Het hout wordt geïmporteerd uit Rusland, het land waarin ik ook zelf jarenlang heb gewerkt. De houten woningen en andere houten gebouwen in dat land hebben altijd mijn interesse gehad. In de loop der jaren heb ik daar vele contacten en relaties opgebouwd. Eén van die relaties is nu mijn betrouwbare leverancier.  

Samen met mijn zoon Edward Sarkisian (mede-eigenaar) en  ons bouwteam zijn wij in staat om uw specifieke wensen met betrekking tot een houten woning of een ander houten project te verwezenlijken. Dat doen wij met veel genoegen en tegen aantrekkelijke prijzen.

Arshak Sarkisian
Oprichter Arka Houtbouw

wie-zijn-wij

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact Us

Stuur ons direct een bericht om antwoord te krijgen op uw vraag!